Цена на трошен камък

Цена на трошен камък в Монтана

„ХХХХХ“ ООД е един от основните производители на трошен камък от речна кариера в района на област Монтана, като в тази връзка предлага изключително изгодна цена на трошен камък в Монтана. Кариерата предлага богат асортимент от видове и размери на материали с различно приложение в строителството. „ХХХХХ“ ООД осигурява необходимите строителни материали за множество фирми и строителни бази в цяла северозападна България.

Продуктите от кариерата се използват най-вече за:

  • производството на бетон;
  • производството на цимент;
  • производството на асфалт;
  • като основнопологане при строителството на пътища и водопроводи;
  • зимно време за опесъчаване на пътищата в областта, в случай на снеговалежи и заледявания.

Добиването на трошен камък се извършва в чашката на язовир Огоста, землището на с.Горно Церовене, област Монтана.  След добива на материалите, същите се пресяват и сортират на пресевна и промивна машина, след което се отделят и промиват, като се добиват следните инертни материали: филц, трошен камък и респективно пясък. Пречистените съставки на инертните материали при нашите съоръжения за промиване се изнасят автоматично посредством изнасящи шнекове, при което статично се обезводняват и разтоварват.

Цена на трошен камък в Монтана
Цена на трошен камък в Монтана

Трошеният камък е с високо качество, на достъпни цени и е много търсена стока от строителните фирми в района. Производителят постоянно инвестира в нови машини, за да задоволи пазарните нужди на клиентите, като за тази цел  целогодишно се поддържа голямо количество висококачествени инертни материали.

Цената на трошения  камък се определят конкретно за всеки един клиент, в зависимост от поръчаните от него количества.

Нашият сайт е представен професионално в каталога за полезна информация – nameri.online, където всеки сайт от България може да си направи презентация.

Местоположение на кариерата за инертни материали

Кариерата се намира в непосредствена близост до асфалтов път, на много комуникативно място за цяла северозападна България – само 10 км от гр. Монтана и съответно от главния път Е79 (Видин-София). Други големи градове в близост до обекта са: гр. Враца на 47 км, гр. Берковица на 31 км и гр. София на 120 км.

Всички наши продукти – инертни материали, цитирани по-горе, които се предлагат от Кариера Монтана може да видите тук