Цена на филц

Цена на филц в Монтана

„ХХХХХ“ ООД е един от основните производители на филц от речна кариера в района на област Монтана, като в тази връзка предлага изключително изгодна цена на филц в Монтана. Кариерата предлага богат асортимент от видове и размери на материали с различно приложение в строителството. „ХХХХХ“ ООД осигурява необходимите строителни материали за множество фирми и строителни бази в цяла северозападна България. Още полезна информация за нас ще намерите в сайта – dobavi.website.

Продуктите от кариерата се използват най-вече за:

  • производството на бетон;
  • производството на цимент;
  • производството на асфалт;
  • като основнопологане при строителството на пътища и водопроводи;
  • зимно време за опесъчаване на пътищата в областта, в случай на снеговалежи и заледявания.

Добиването на филца се извършва в чашката на язовир Огоста, землището на с.Горно Церовене, област Монтана като кариерата предлага филц (речен) фракция 4/20 мм и филц (речен) фракция 16/32 мм. След добива на материалите, същите се пресяват и сортират на пресевна и промивна машина, след което се отделят и промиват, като се добиват следните инертни материали: филц, трошен камък и респективно пясък. Пречистените съставки на инертните материали при нашите съоръжения за промиване се изнасят автоматично посредством изнасящи шнекове, при което статично се обезводняват и разтоварват.

Цена на филц в Монтана
Цена на филц в Монтана

Филцът е с високо качество, на достъпни цени и е много търсена стока от строителните фирми в района. Производителят постоянно инвестира в нови машини, за да задоволи пазарните нужди на клиентите, като за тази цел  целогодишно се поддържа голямо количество висококачествени инертни материали.

Цената на филца се определят конкретно за всеки един клиент, в зависимост от поръчаните от него количества.

Местоположение на кариерата за инертни материали

Кариерата се намира в непосредствена близост до асфалтов път, на много комуникативно място за цяла северозападна България – само 10 км от гр. Монтана и съответно от главния път Е79 (Видин-София). Други големи градове в близост до обекта са: гр. Враца на 47 км, гр. Берковица на 31 км и гр. София на 120 км.

Всички наши продукти – инертни материали, цитирани по-горе, които се предлагат от Кариера Монтана може да видите тук