Посрещнете новороденото си бебе с празника и лимузини на RingSpot.bg

Раждането на бебе е безспорно едно от най-важните и вълнуващите събития за едно семейство. Няма майка, която да не си е представяла момента, в който щастливата тя и здравото й бебе тръгват към къщи.

Всяка една бъдеща майка мисли какво комплектче да му вземе за изписване, как ще бъдат посрещнати в болницата. Чудите с какво да зарадвате семейството и как безопасно да се приберете вкъщи заедно с всичките си близките?

Лимузини под наем на RingSpot.bg са един перфектен вариант.

Хубавото е, че вътре може да се събере всички, които са дошли за да видят новопоявило  е чудо. Там ще можете да си починете в комфорта и да получите своите първи съвети свързани с малкото бебе.

Ако идеята ви допада, не се бавете и си направете уговорка кога да дойдете в офиса на компанията за да си изберете автомобила. РингСпот са се доказали като едни от лидерите на пазара, предлагащи лимузини под наем, и изключителни професионалисти заради високото качеството на предоставените услуги.

Броят на щастливите им клиентите за 6-годишния им опит надхвърля 3000 души. Като част от тях са Черешката на Тортата, Звездни Стажанти, Национална Лотария, Вип Брадър 2016, България търси Талант и Фермата Съединение. И мисля, че би бил перфектния избор за толкова важно за вас събитие.

Ще подарите на семейството прекрасен и вълнуващ спомен, който ще остане завинаги.

Адресът е гр.София, ул. „Самоковско шосе“ 147. Можете да се  свържете с тях на тел.: 0 885 710 760, чрез Viber / WhatsApp, или на имейл адрес: info@ringspot.bg. Луксозни лимузини под наем Ви очакват!