Пясък

Ние предлагаме пясък в Монтана и други инертни материали  – чакъл, трошен камък, филц и т.н.

Инертни материали –  пясък в Монтана

Пясък в Монтана
Пясък в Монтана

Пясък в Монтана и областта

„ХХХХХ“ ООД е един от основните производители на инертни материали от речна кариера в района на област Монтана, като предлага богат асортимент от видове и размери на материали с различно приложение в строителството. Дружеството осигурява необходимите строителни материали за множество фирми и строителни бази в цяла северозападна България. Повече информация и представяне на нашия сайт ще намерите в areadomainer.com

Продуктите от кариерата се използват най-вече за:

  • производството на бетон;
  • производството на цимент;
  • производството на асфалт;
  • като основнопологане при строителството на пътища и водопроводи;
  • зимно време за опесъчаване на пътищата в областта, в случай на снеговалежи и заледявания.

Добиването на инертните материали и респективно пясъкът се извършва в чашката на язовир Огоста, землището на с.Горно Церовене, област Монтана. След добива на материалите, същите се пресяват и сортират на пресевна и промивна машина, след което се отделят и промиват, като се добиват следните инертни материали: филц, трошен камък и респективно пясък. Пречистените съставки на инертните материали при нашите съоръжения за промиване се изнасят автоматично посредством изнасящи шнекове, при което статично се обезводняват и разтоварват.

Добитият пясък е с размери  0/4 мм, като същият е с високо качество и е много търсена стока от строителните фирми в района. Производителят постоянно инвестира в нови машини, за да задоволи пазарните нужди на клиентите, като за тази цел  целогодишно се поддържа голямо количество висококачествени инертни материали.

Местоположение на кариерата за инертни материали

Кариерата се намира в непосредствена близост до асфалтов път, на много комуникативно място за цяла северозападна България – само 10 км от гр. Монтана и съответно от главния път Е79 (Видин-София). Други големи градове в близост до обекта са: гр. Враца на 47 км, гр. Берковица на 31 км и гр. София на 120 км.

Цената на пясъка е по договаряне, в зависимост от поръчаните от Вас количества.

Всички наши продукти – инертни материали, цитирани по-горе, които се предлагат от Кариера Монтана може да видите тук