За нас

Инертни материали в Монтана

„ХХХХХ“ ООД е един от основните производители на инертни материали в Монтана. Инертните материали се добиват от речна кариера в района на област Монтана, като предлага богат асортимент от видове и размери на материали с различно приложение в строителството. Дружеството осигурява необходимите строителни материали за множество фирми и строителни бази в цяла северозападна България. Повече полезна информация за нас, може да намерите в най-добрия сайт за публикации и статии в интернет – greaterdomains.org.

Продуктите от кариерата се използват най-вече за:

 • производството на бетон;
 • производството на цимент;
 • производството на асфалт;

  инертни материали в Монтана
  инертни материали в Монтана
 • като основнопологане при строителството на пътища и водопроводи;
 • зимно време за опесъчаване на пътищата в областта, в случай на снеговалежи и заледявания.

Добиването на инертните материали се извършва в чашката на язовир Огоста, землището на с.Горно Церовене, област Монтана. След добива на материалите, същите се пресяват и сортират на пресевна и промивна машина, след което се отделят и промиват, като се добиват следните инертни материали: филц, трошен камък и респективно пясък. Пречистените съставки на инертните материали при нашите съоръжения за промиване се изнасят автоматично посредством изнасящи шнекове, при което статично се обезводняват и разтоварват.

Кариерата предлага следния асортимент:

 1. Пясък 0/4 мм;
 2. Баластра речна нестандартна;
 3. Филц (речен) фракция 4/20 мм;
 4. Филц (речен) фракция 16/32 мм;
 5. Камък за буто бетон;
 6. Трошен камък;

Инертните материали са с високо качество, на достъпни цени и са много търсена стока от строителните фирми в района. Производителят постоянно инвестира в нови машини, за да задоволи пазарните нужди на клиентите, като за тази цел  целогодишно се поддържа голямо количество висококачествени инертни материали.

Местоположение на кариерата за инертни материали

Кариерата се намира в непосредствена близост до асфалтов път, на много комуникативно място за цяла северозападна България – само 10 км от гр. Монтана и съответно от главния път Е79 (Видин-София). Други големи градове в близост до обекта са: гр. Враца на 47 км, гр. Берковица на 31 км и гр. София на 120 км.

Цената на стоките е по договаряне, в зависимост от поръчаните от Вас количества.

Всички наши продукти – цитирани по-горе, които се предлагат от Кариера Монтана може да видите тук