В какви случаи да си наемем контейнер за строителни отпадъци?

Случаите, в които трябва да си наемем контейнер за строителни отпадъци, след ремонтна дейност, зависят от мащабите на самия ремонт и обем на отпадъците.

Според Наредбата за чистота на повечето общини, строителните отпадъци не трябва да се смесват с битовите. В случаите, когато ни се налага да правим по-големи и мащабни ремонти, трябва да се обърнем към фирма, която да ни подсигури контейнер.

Зашеви Транс ООД предлагат доставка на контейнери за строителни отпадъци под наем. Услугата включва доставката на избрания от вас контейнер до посочен от вас адрес, престой от пет календарни дни, извозване на пълния контейнер до специално сметище извън София и такса смет към Депото за не-битов отпадък.

На сайта им в категорията „Контейнери за строителни отпадъци“ може да видите подробно описание на видовете контейнери, които имате възможност да наемите и цените, срещу които може да го направите.

Може да изберете и други услуги. Например имате контейнер и се обръщате към тях само да извозят отпадъците до сметище и да ви върнат контейнера обратно или имате нужда от товарачи – също може да ги намерите във фирма Зашеви Транс ООД. Тя има 11 години опит зад гърба си в тази сфера, което автоматично означава, че има и купища осъществени проекти и още повече доволни клиенти. Служителите работят без почивен ден, за да успеят да осъществят всяка поръчка и да не забавят клиентите в техните ремонти и строежи. Стремят се максимално да помогнат и да бъдат полезни на всеки, който се обърне към тях.

Не пропускайте да ги посетите още сега, те ви очакват!